رویارویی یوز ماده و شیر نر برای حفاظت از توله ها

یوز ماده برای محافظت از ۵ توله خود در بزابز شیر نر به یک مبارزه نمایشی دست میزند

این جانور به آسانی از دیگر گربه‌سانان تشخیص‌پذیر است و آن را نه تنها از روی خال‌های روی بدن می‌توان متمایز کرد، که بدن باریک و کشیده، سر کوچک، چشم‌های بالا قرار گرفته، و گوش‌های کوچک و تا حدودی پهن شمایلی یکتا به او می‌دهند. طعمهٔ معمول یوزها آهوها (به ویژه آهوی تامسون)، ایمپالا، و دیگر پستاندارانسم‌دار حداکثر تا ۴۰۰ کیلوگرم وزن هستند. یک نر بالغ تنها هر چند روز یک بار شکار می‌کند اما ماده‌های دارای توله تقریباً هر روز به شکار می‌پردازند. در حالی که سایر گربه‌سانان شکارچیان شب هستند، یوزها عمدتاً روزها فعال بوده و اغلب در اوایل بامداد و غروب آفتاب به سراغ طعمه‌های خود می‌روند.

168
03:24
امتیازها : 0
Free Web Hit Counter
  • 0
  • 89
  • 1,112
  • دی 29, 1396

ارسال دیدگاه